lördag 29 januari 2011

Blog start

Min mening är att starta en Blogg där jag berättar hur man lagar mat ombord på ångbåten S/S Antero.

S/S Antero och pråmen Ilma
Antero har nästan alltid med sig pråmen Ilma. På Ilmas däck finns ett matbord för 25 personer. Där kan man njuta av sommarens värme och höstens kyla i gott sällskap.

Det egentliga köket är mycket litet, golvytan är ungefär 1 m². Dessutom finns skåp för kärlen, ett gasdrivet kylskåp och gasspis med liten ugn. Tycker synd om kocken som måste laga mat åt alla i detta lilla utrymme. Lyckligtvis finns det andra kök som inte vanligtvis anses som kök. Nedan ett fotografi av det egentliga köket, dörren till vänster.

Köket till vänster, salongen i mitten och styrhytten längst till höger

1 kommentar:

  1. KAIKKI MUU KUIN PURJEHDUS ON TURHAA !!!!!!!!!




    förstore det...

    SvaraRadera